.

Suatu hari sedang Si A berjalan-jalan....

ternampak kelibat Si B... lalu menegur Si B.....

A: Hoi.. kau buat apa tu?
B: Aku tengah usya-usya skodeng anak dara orang ni... kau nak join juge ke?
A: Cun x anak dara yang kau skodeng tu?.macam lisa surihani x? ke macam Shakira? x pun macam heroin cerita full house tu?...
B: shuhhhhhhhhhhh diamm diammm diammm,,, kau jangan bising sangat... perghh... body nya
mengancam siot... kau nak tengok x?..
A: Nak la...... sana sikit.. aku nak tengok......
..............1 saat.................
.................10 saat.........................
.....................1 minit..................................................10 minit...........................
...............................................................................................
............................................................................................................
......................................................................................................................................................gila seksi!..................................................gila.........................gila...................
...................boleh jadi gilak aku.....................arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.........................

......................................

=






B: hahahahhhahahahahahaha.... Amacam A? seksi kan... hahahahhahahahaha

8 comments:

hans said...

hahahha'
sangat seksi
I 'LIKE' This

shilang00 said...

hans like?

i like it tu... mengancam

ATikah Mustapa said...

ala...sexinya u...hehehe....
ada ke pakai g2???heheheh

shilang00 said...

kalau cik atikah pakai... perghhhh
lagi cair kot... ahahhaa.. gwau*

NiNa' said...

ahahaa.. sexy yeee

kaChaNG_dEwa said...

cisss..kang kena panah petir plak gorila tu.miahaha..

MiSs TOrA said...

hehee..comey nye pix kt bawah tu ..cun btol haha

Eric said...

so cute photo! hahahaha

Post a Comment

Shilang00 Siapa Hilang???